Gå till innehåll

REPRODUKTIONSORGAN

Inspirerat av Anthony William's livsverk

Det kvinnliga reproduktionssystemet kräver väldigt mycket av kroppens energi så när den känner av att vi är belastade eller är angripen själv, så kan den gå in i ett lägre energiläge som ett skydd, dels för att skydda sig själv men även resten av systemet. Detta kan göra att den behöver prioritera hur hormoner samt andra kemiska processer går till, även att skydda kroppen med att avbryta en graviditet genom ett missfall. Mer om detta spännande ämne på sidan fertilitet och graviditet länk här.

Mycket av de symptombilder som rör reproduktionsorganen är patogena infektioner samt kontaminering av kroppsfrämmande substanser. Virusinfektion speciellt av den breda herpesfamiljen länk här där den största boven är HHV-4 Epstein Barr länk här, men även bakteriella infektioner länk här är vanligt och även annan ohyra länk här. Det är även kontaminering av giftiga samt toxiska kroppsfrämmande substanser länk här, som dels stör och skadar men även många gånger göder eller då på andra sätt främjar patogenerna. Oftast så är det bakomliggande virusinfektion som står för den stora skadan och gör det möjligt för annan ohyra att avancera. De kan ta sig till dessa områden från tarmarna, levern, njurarna, urinvägar, blåsa, samt även från svanskotan och nedre kotorna i ryggen, som alla är favoritställen för många av patogenerna.

Kronisk inflammation i och runt reduktionsorganen är bakomliggande patogener, då det endast är patogener som kan trigga kroppens försvarsmekanism inflammation, antingen att angriparna attackerar området eller att kroppen skyddar sig i förebyggande syfte, att det finns patogener i systemet eller att det finns möjlighet för externa patogener att ta sig in i kroppen. 

Inflammationen samt skadan från angripare kan störa mycket av hur alla de fantastiska funktionerna opererar, hur kommunikation skickas och tas emot, hur hormoner produceras, tvingar onormal cellbildning till hur ärrbildning samt annan skada uppstår. Även de uppsvällda områden skapar tryck som kan förvärras vid ansamlande av blodet vid menstruationscykeln, när blåsan blir full eller när näring passerar i tarmarna. Detta kan då skapa tryck på känsliga nerver som kan störa kommunikation, ge värk och smärta samt olika former av spasmer.

 • Cancersorter i denna region som Livmoderhalscancer och prostatacancer, är även det ett resultat av mer aggressiva specifika virusvarianter av den breda herpesfamiljen. I kombination med potent toxisk kontaminering som virusen kan livnära sig på, där deras restprodukter blir ännu mer potenta, som i sin tur livnär utvecklade virus vars restprodukter blir superpotenta. Tillslut kan virusen utvecklas till det som kallas cancerceller. Viktigt att veta är att Human Papillomavirus (HPV) kan ej utvecklas till cancerceller, utan det är vissa aggressiva varianter utan Epstein Barr (EBV) samt liknande virus ur den breda herpesfamiljen som kan utveckla livmoderhalscancer. HPV finns dock ofta med som belastning och främjar EBV men kan ej själva utvecklas till cancerceller. Mer om detta på sidan om HHV-4 Epstein Barr länk här där och på sidan antiviral kost länk här finns kraftfull inspiration för att driva ut virusen ur kroppen, återställa skada samt stötta kroppen med att driva ut kontaminering. Även kraftfull inspiration finns på sidan kroppsfrämmande substanser länk här och Anthony Williams's 28 dagars reningsprogram länk här.
 • Polycystiskt ovarialsyndrom (PCOS) är när en försvarsmekanism som äggstockarna har är att de skapar en vätska som de kan fylla sig med, som är full med antikroppar när de är attackerade av patogener. Denna vätska släpps sedan ut med diverse restprodukter från kampen  samt även med angripare, vätska som sedan kommer att behöva städas upp av levern. Så denna symptombild är väldigt knutet och väldigt beroende av leverns funktion och kapacitet och på den vägen även lymfsystemet. Mer om levern länk här. Denna vätska med angripare kan sedan trigga en annan fantastisk skyddsmekanism, att skärma av och kapsla in patogener med kalciumväggar, men om patogenerna ändå kan frodas så kan vätskefyllda cystor bildas. Vanliga patogener är HHV-4 Epstein Barr länk här samt snarlika varianter ur den breda herpesfamiljen länk här, även medhjälpande Streptococcus bakterier är väldigt vanligt förekommande så mer om bakterier länk här. Alla dessa symptom som är "kopplade" till PCOS är alltså bakomliggande patogen infektion runt om i kroppen.
 • Vaginala flytningar är oftast en överväxt av kroppens candida arter som är en försvarsmekanism, mer om detta på sidan candida länk här. Kan även vara andra mindre trevliga jästsvampar som fått möjlighet att frodas, allt detta kan ge obehag som sveda och klåda, detta är ett tecken på att kroppen är belastad och att bakomliggande patogener samt annan kontaminering behöver adresseras och elimineras.

Andra kroniska infektioner i detta område som kan vara i kombination med det som nämnts ovan, eller att dessa infektioner är problemet som påverkar reproduktionsorganen. Är då ofta bakomliggande virusinfektion länk här och/eller bakteriell infektion länk här som behöver adresseras.

 • Vanligt förekommande är infektioner som i blåsan och kan ge blåskatarr, infektion i njurarna länk här, urinledarna, urinvägsinfektion länk här. (Cystis, akut Cystis, UTI) samt främja tillväxt av diverse jästsvampar.
 • Bakteriell vaginos är bakomliggande infektion av patogener som triggar överväxt av candida arterna som är en försvarsmekanism.
 • Bäckeninflammation är även det infektion av patogener.
 • Strukturella fysiska problem som blockerade äggledare.
 • Förstorad prostata.
 • Smärta och obehag överlag i denna region kan även vara p.g.a inflammation triggad av angripande patogener, som i nedre delarna av tunntarmen och övergången till tjocktarmen samt ändtarmen.
 • Kan även vara infekterat, inflammerat och stagnerat lymfsystem samt lymfnoderna i ljumskarna som då kan bli uppsvällda samt ömma, som kan ha det kämpigt p.g.a nedsatt funktion i reningssystemet ofta då att levern länk här har det kämpigt och/eller är angripna av patogener.

Förutom all de länkar till diverse inspirationskällor som nämnts ovan för att få bukt med grundproblemen så finns det massa bra förebyggande åtgärder.

 • Groddar och 'Microgreens' är fantastisk bra för reproduktionsorganens hälsa.
 • Använda kondom vid samlag för att minska spridningsrisk.
 • Att urinera efter samlag för att skölja ur eventuella patogener samt annan kontaminering ur urinvägarna.
 • Använda menskopp för att inte täppa igen eller stänga in underlivet och störa dess naturliga 'andning', samt även för att slippa de kroppsfrämmande kemikalier och substanser som bindor och tamponger kan innehålla.
 • Vissa blöjor, tamponger, bindor samt liknande skydd innehåller ofta även giftiga och toxiska kroppsfrämmande substanser.
 • Hormonrubbande preparat kan vara livshotande inte bara direkt utan även indirekt, kan störa hela kroppens naturliga cyklar samt hormonproduktion och ställa till med stora problem, som t.ex. främja diverse patogeners avancemang i kroppen. Mycket av de ämnen som dessa innehåller och överblivna hormoner behöver levern kämpa med att plocka upp, hålla i och sedan försöka driva ut ur systemet. Det är därför som det kan ta flera år innan kroppen återställs efter bruk då dessa kan läcka ur en lever som har det kämpigt.

Vet ni fler bra sätt att skydda sig eller motverka något av detta ovan så kontakta gärna mig oskar@loveandlighthealing.se

Translate »