Gå till innehåll

Strålning

Exponeringen av olika sorters strålning ökar för var dag som går och kan göra betydande skada, även i låg men mer koncentrerad kontaminering kan ge omfattande kedjereaktioner. Finns i luften vi andas från diverse olyckor och kärnvapentester samt blir exponerade i sjukvården, när vi flyger, finns även i vattnet samt letar sig till mycket av vår näring, finns spår av det överallt i vår miljö.

Detta är alltså inte strålning från den ökande exponeringen av olika radiofrekvenser, mikrovågor samt elektromagnetiska fält. Utan dessa externa influenser inkräktar och påverkar våra unika symfonier på andra sätt.

Några få fall av de varelser med en mer omfattande nedsatt funktion av sköldkörteln så är det inte patogener som virus, utan det är skada enbart från hög kontaminering av strålning som påverkar körtelns funktion negativt. Oftast så är det tyvärr i kombination med patogener samt annan kontaminering, virus drar nytta av den skada som strålningen kan åstadkomma t.ex. Mer på sidan om sköldkörteln länk här.

Strålning kan även påverka samt förstärka histamin och inflammatoriska reaktioner i kroppen, som kan ge svullnad, att man känner sig varm eller att huden bränns, detta i sin tur kan ge orolig känsla som bland annat kan gör det svårt att somna.

Jod är effektivt på att binda sig till strålning och föra det ut ur systemet, finns bra naturliga källor som t.ex. Kelp, Dulse och Spirulina.

Kraftfulla gåvor från naturen för att driva ut strålning från kroppen.

  • Druvor (Röda innehåller lite fler nyttiga ämnen).
  • Körsbär innehåller kraftfulla fytokemikaliska föreningar.
  • Apelsiner
  • Mandariner

Kraftfullt te för att driva ut strålning: Atlantisk Kelp, Atlantisk Dulse, Maskrosblad och Nässelblad - Lika stora andelar av de fyra olika gåvorna från naturen och ta motsvarande en matsked för en kopp.

 

Att stötta kroppens reningsförmåga är en essentiell aspekt så spännande inspiration finns på sidan om levern länk här, samt ett effektivt men skonsamt 28 dagars reningsprogram länk här.

Lite mer avancerat så är rent kirurgiskt Jod för invärtes bruk i kombination med flytande Zinksulfat (Zink) är väldigt effektivt, som kan förlänga Jodens resa genom kroppen med upp till några dagar, har då större chans att binda sig till strålning och ta med sig ut ur systemet.

T.ex. så är Global healing Center och deras Detoxadine Nascent Iodine en väldigt ren produkt. En av de bästa flytande zinken i form av zinksulfat är från Eidon Ionic Minerals eller snäppet bättre är märket Vimergy, en mer bioaktiv form som tas upp mer effektivt av kroppen. Zink som är så utarmat idag och är viktigt för bland annat immunförsvaret. Utarmade zinket samt det allt mer potenta kontamineringen efter industriella revolutionen är det stora anledningarna bakom den virala explosionens uppkomst.

 

Translate »