Gå till innehåll

Litteratur

Anthony William's bok Medical medium är helt enastående. En bok som erbjuder roten till många sjukdomar och symptom som vården ej har några bra svar för än, samt hur man förebygger och blir frisk. Finns även på svenska dock saknas det vissa saker som jag anser är viktiga i den översatta versionen.

 

Anthonys andra bok är även den fantastisk där man får djupdyka ner i näring och recept för att hålla sig i toppform, samt äta och dricka sig frisk. Finns även den på svensk översatt version.

 

 

I Anthonys tredje spännande bok djupdyker man ned på detaljnivå om den breda herpesfamiljen, speciellt Epstein Barr viruset, alla dessa symptom och diagnoser där virus och kontaminering är de stora belastningarna. Fokus är mycket på alla dessa sköldkörtelsjukdomar som egentligen är bakomliggande virusinfektioner runt om i kroppen. Även massa bra recept samt ett 90 dagars program för att stötta sköldkörteln. Finns även den i svensk översatt version.

 

Fjärde boken från Anthony är en riktigt juvel där fokus är på levern samt allt runt om levern, alla diagnoser samt symptom som är lever relaterat och även hur man återställer skadan. Hittar även recept och ett program för att stötta levern.

 

 

 

Jeremy Narby har skrivit en riktigt spännande bok som heter The Cosmic Serpent om Shamanism, palantmediciner och hur det har format vår kultur. Även kunskap om DNA och biofotoner, hur celler bland annat kommunicerar via fotoner - ljuspartiklar.

 

 

 

Alberto Villoldo har skrivit boken De fyra insikterna : Jordbeskyddarnas kunskap, visdom och kraft. Väldigt bra bok som öppnar upp sinnet, full med gammal kunskap som möts med nutidens vetenskap och olika tekniker för välbefinnande.

Translate »