Gå till innehåll

Multipel Skleros (MS)

Multipel Skleros, MS

Det är oftast lite mer aggressiva varianter av Epstein Barr virus länk här som nått till steg 4, kan även vara flera olika virus varianter närvarande i kroppen som främjar varandra, är del av grunden till symptomen som sedan kan diagnostiseras som MS. Som innan är det andra faktorer som även väger in, i denna lite mer destruktiva utbredning så drar viruset ofta fördel av Streptococcus A och B bakterier, H. Pylori bakterier, överväxt av vår Candida länk här och Cytomegalo virus länk här. Även Metaller och Tungmetaller länk här som t.ex. Koppar, Kvicksilver och Aluminium. Dessa metaller och tungmetaller försvagar alla immunförsvaret i att försvara nerverna mot att bli attackerade.

Samma sak här så är det totalt ologiskt att våra perfekta kroppar skulle börja attackera sig själva, immunförsvaret gör allt i sin makt med att komma åt viruset som lägger sig djupt i organ, körtlar, nerver, i bland annat vävnaden.

Att få en diagnos som MS kan ge en ett otroligt mentalt nedbrytande tillstånd. Att en respektgivande person gett en diagnos där hypotes kring teori, att immunförsvaret har vänt sig mot kroppen och börjat attackera sig själv. Detta kan ge en otrolig mental skuld för den drabbade individen, även ett att man identifierar sig så starkt med diagnosen, att det är svårt att känna sig värdig samt se sig själv frisk. Men med vetskapen om att det är virus som blockerar och hindrar individen, ett virus som går att driva ur kroppen så att det går att läka, så tänds gnistan till en flammande eld igen.

Längre ned på sidan om Epstein Barr viruset så kan ni finna hur man driver ur virus ur kroppen och återställer sin hälsa.

Translate »