Gå till innehåll

Jordbo

Vi är ju alla själsliga aspekter av något mer komplett men i denna reinkarnation så vandrar jag under namnet Oskar Rödin, jag är en uppfriskande Rospigg som är uppvuxen ute i norra skärgården. Har hela tiden siktat på att leva den frihet som hjärtat envisats med att leda, detta har resulterat i att jag stött på väldigt spännande kunskap medans jag vandrat min själsliga lilla stig. Kunskap som har hjälp mig väldigt mycket med att hålla min kurs och fått möjlighet att sprida min kärlek genom mina ande-tag, kunskap som jag mer än gärna vill dela med mig av. Jag mår bäst av att vara ett med naturen och jag har inte stött på någon varelse eller något spännande från växtriket än, som inte har fascinerat mig på något sätt.

Genomgått Yogi-utbildning i Indien, Kashmir shaivism school of yoga, som är en lite speciell skola som var väldigt inriktad på andningen och energikroppen. Har även studerat plant-mediciner med Shamaner i Södra Amazonas upp till Perus höga bergsplatåer. Har känt hela mitt liv att vi är så mycket mer än bara det här fysiska, vilket jag fått bekräftat bland annat via de inre resor jag har vandrat.

Har arbetat sex säsonger på Stockholms fallskärmsklubb inom tandemverksamheten främst som fotograf eller kameraman. Fallskärmshoppning har varit väldigt givande för min personliga utveckling och är fortfarande en väldigt stor del av mitt liv i den här människoformen här på jorden. Luftelementet ger även bränsle till den vädurs eld som brinner i mitt bröst.

Innan har jag jobbat ungefär tio år inom telekombranschen, allt från fälttekniker till projektledare och har varit med och byggt halva nordens mobilnät, även arbetat några år i Ericssons testlaboratorium. Detta kapitel i mitt liv så fick jag se denna destruktiva industri från insidan, hur stora militärsponsrade företag slänger upp utrustning hej vilt där dess destruktiva effekter på människan och natur mörkas kraftigt. Jag vart själv då väldigt känslig mot all strålning så har fått bygga kunskap om hur man skyddar sig på bästa sätt, med bland annat mineraler (stenar och kristaller) samt en mera medveten vardag. Förstår nu även hur känsliga vi är och speciellt barn av den destruktiva cocktaileffekt från all strålning och elektromagnetisk smog. Senare åren var det även installation av tekniska tjänster inom fiber- och datanätverk något som gett mig möjlighet att tillföra den ekonomi som behövs.

Innan denna reinkarnation så var jag en Arcturian i det som kan kallas för femte dimension, 'högre' form av medvetande och vibrationstillstånd. Här för att hjälpa till och höja den kollektiva frekvensen nu när hela solsystemet rör sig in i en högre densitet. Spännande tider för alla varelser på jorden så detta kan man ju inte missa! Dessa ny-reinkarnerade själar in i jordens reinkarnationscykel kallas för Stjärnbarn eller Starseeds, ett av mina huvuduppdrag är att stötta andra stjärnbarn att blomma ut till sin fulla potential, något som tagit ännu mer fart sedan jag några år tillbaka började mer intensivt utveckla den mediala förmågan. Avslutade mitt liv som en Arcturian i en ceremoni efter att jag uppfyllt något som kan kallas för ett själsligt kontrakt, då dessa kosmiska brödrar och systrar är så otroligt högt utvecklade och kan leva i en evighet (vad nu det ens kan betyda) tills att de är klara och hedrar det själsliga kontraktet. För att precis på gränsen tänja på de karmiska lagarna och reinkarnerade hit mitt i Indigo-vågen, för att i denna varelse få med mig tidigare kunskap, förmåga och styrka. Därför jag har en sådan otrolig kämpaglöd som är en bra kombination med den kraftfulla vädurs elden.

http://ksschoolofyoga.com/

http://www.skydive.se/

http://www.nimeakaya.org/

Translate »