Gå till innehåll

VIRUS

Virus ligger till grund till väldigt mycket av den symptombildning som träder fram idag, mer än vad vi fått lära oss och mer än vad vi kanske har kunnat ana. Viktigt att veta om virus är att dem äter, vissa livnär sig gärna på slaggprodukter som metaller och andra kroppsfrämmande substanser, även att vissa gärna livnär sig på steroidhormoner, både kroppens egna samt från externa källor som animaliska födor.

De kan vara riktigt skickliga på att känna av hur belastad en kropp är och försöker avancera när kroppen är som mest ur balans. Även att de kan 'borra' in sig djupt i vävnaden, organen, körtlar och ta sig in i nervsystemet o.s.v. Att man då nödvändigtvis inte finner själva viruset aktivt i blodet, som då missas vid en blodundersökning, men att man via antikroppar kan finna spår efter dem.  Det gäller då att man vet vad man skall leta efter och många virus har sjukvården ej öppen kunskap om.

Många av dessa olika virus är bakomliggande faktorn vid kronisk inflammation. Det är på två sätt som försvarsmekanismen inflammation uppstår, det ena är när ett område blir angripet av patogener som t.ex. virus, detta så att angriparna har svårare att avancera i den mer skyddande miljön. Det andra sättet är vid en skada så skyddar kroppen med inflammation i förebyggande syfte mot patogener.

Mer inspiration om hur man driver ut dessa virus ur kroppen på sidan antiviral kost länk här.

Trots detta så är just virus ganska veka och relativt lätta att  driva tillbaka och ut ur kroppen. Det är när kroppens system är tungt belastad och har en hög kontaminerings grad, allt från andra patogener, kroppsfrämmande substanser till externa influenser som stress, olika former av strålning och så vidare. De drar nytta av all form av belastning och är ofta en cocktail-kombination av flera virus varianter och stammar, även i samarbete med andra bakterier samt andra patogener som det kan avancera och göra märkbar skada. Med kunskap över hur de gärna vill avancera i kroppen, informationen integreras in i varenda cell och kan stimulera immunförsvaret med ny styrka och börjar lägga upp ny taktik mot angriparna. Att man förse symfonin med kraftfulla komponenter i kampen mot angriparna, samt för att återställa eventuell skada. Även stötta kroppens reningsförmåga så att man dels svälter virusen, driver ut diverse restprodukter och andra slaggprodukter, samt får full kapacitet på kroppens fantastiska symfoni.

Ett virus främsta vapen mot oss är när vi inte vet om deras existens i kroppen, när man står utan svar på varför man mår dåligt så kan det triggas rädslor som oro, ångest kanske till och med panik. Det är tuffa rädslobaserade adrenalincocktails som tar extra hårt på ett försvagat system, som då främjar virusen och även andra patogener. Så det första viktiga steget i att driva ut ett virus är vetskapen om att det är just små veka virus som ligger bakom mycket av symptombilden, detta ger då en tillfredsställelse som ger styrka till hela symfonin och dess fantastiska funktioner!

Här är en sammanställning om några av dessa virus, bara att trycka på namnet för mer info.

Kraftfull inspiration finns på sidan antiviral kost, ett 28 dagars reningsprogram man kan integrera efter förmåga, bli mer medveten om alla dessa kroppsfrämmande substanser som påverkar oss negativt, att bli mer medveten över sin andning, kraften i att rikta sin medvetenhet till nuet samt hur viktigt det är att regelbundet jorda sig.

Translate »