Gå till innehåll

Jordning

Vi är negativt laddade varelser och är formade till att koppla ihop oss med jorden via fotsulorna, det är en hel metafysisk överföring av energi på så många plan utöver det elektromagnetiska. Då vi är elektriska varelser med allt från spänning på atomnivå, elektriska impulser, till hela det biomagnetiska fältet, som genereras av bland annat våra organ då speciellt hjärtat. Det är så otroligt viktigt och så fantastiskt enkelt att hålla god jordad balans!

Barfota på gräs, helst lite fuktigt, några få minuter räcker och gärna några gånger varje vecka. Kan även utföra medvetet energiarbete och ta jorden upp genom ena benet, samt skicka ned genom andra. Skapa en kraftfull cirkel som sluts med jordens energi och bli ett med jordens symfoni. Även att bada i havet är otroligt jordande.

Jorda

Detta är verkligen hur viktigt som helst! När celler bryts ned så frigörs det ofta elektroner, finns inte tillräckligt med fria elektroner i systemet så kan de fria radikalerna dra elektroner från friska celler, som då kan ställa till problem. Man kan se vid en väldigt inflammerad kropp som då ofta är angripen av patogener, att den är ur balans och då menat väldigt positivt laddad. Vår optimala laddning främjar även hur kroppen oxideras och får full kraft av antioxidanter, alltså hur våra kroppar åldras och bryts ned.

Bergskristall, Kvarts vars molekyluppbyggnad och då vibration stärker upp hela kroppens biomagnetiska fält, samt även skingrar de fria radikalerna. Alla dessa vackra unika mineralblandningar, kristaller, stenar och meteoriter skapar kraftfulla vibrationstillstånd som influerar och stimulerar vårt energisystem, om vi tillåter dem att jobba med och genom oss, aktiverar deras fulla potential med energiflöden vibrerande i kärlek och respekt.

Jordning

Ut i Naturen och krama träd eller sätt fötterna mot träd eller plantor, riktad medvetenhet till nuet så stanna till ordentligt och verkligen lukta på blommorna, där du har förstaparkett för att ta in flora & faunans vackra symfoni, där vi riktar fokus flödar energi. Alla celler kommunicerar på ett djupare plan med bio-fotoner, alltså kvant' ljuspartiklar. När kroppens symfoni stimuleras av skogens harmoniska symfoni av bio-photons, så blir vi mer i harmoni.

Kroppen behöver även elektrolyter för att cellerna skall kunna kommunicera samt ta emot näring och vätska, djupt in i cellen och i vävnad. Banan, Stjälkselleri, Kokosvatten, Citron & Lime, Gurka är bara några få exempel med mycket och bra elektrolyter.

MagicÄven för cellens breda kommunikation så kommunicerar cellerna även med ljus (fotoner), likt som små 'lasrar' skickas en avancerad överföring av information. Det betyder att allt cellbaserat liv kommunicerar på cellnivå med ljus. Ett balanserat jordat fält optimerar hela cellernas breda energikommunikation, kopplar ihop oss mer med vår omgivning.

Att genom medvetna energiarbeten koppla ihop oss och bli en brygga mellan jorden och kosmos, fyller vi energikroppen med jordens och hela universums ljus. Där vi riktar fokus flödar energi. I detta flöde kan vi då frigöra energi som inte längre gynnar vårt högsta välmående. En pyramidform drar fotoner från sin omgivning och koncentrerar dem i mitten likt en foton-virvel, att sitta i t.ex. en meditationspyramid hjälper energisystemet att fylla sig med ljus.

Inka trail

Att vara ojordad kan vara en sådan tung belastning på kroppens system, att kroppens hela energisystem blir ur balans och att bland annat kroppens cellkommunikation påverkas väldigt negativt. Det gör det gynnsamt för bland annat virus och andra patogener att få fäste i kroppen, eller att symtombildning skapas eller förvärras.  Jag själv går barfota från Maj-Oktober, resten av året ser jag till att jorda mig minst 2 ggr i veckan.

Här är några spännande videos om hur viktigt det är att vi jordar oss.

Translate »