Gå till innehåll

HHV-1 & 2 Alfaherpesvirus

Inspiration taget från Anthony William's genialiska livsverk.

HHV-1 (HSV-1), Herpes simplex virus 1 ger ofta utslag, blåsa/blåsor eller sår många gånger i anslutning till munnen men även i och runt genitalierna kan förekomma. Finns minst 10 olika varianter som ständigt utvecklas samt skapas nya i laboratorium som släpps ut strategiskt.

HHV-2 (HSV-2), Herpes simplex virus 2 ger ofta utslag, blåsor eller sår ofta i anslutning till genitalierna eller i/runt munnen. Passar på vid lågt immunförsvar eller vissa varianter även vid slag eller skada i munnen (t.ex. att man biter sig) så avancerar virusen och kan t.ex. ge blåsor munnen. Finns minst 15 olika varianter som ständigt utvecklas och att det skapas nya i laboratorium som släpps ut.

Dessa herpesvirus ligger bakom många problem och inflammationer i och runt bihålorna, hals, örongångar, i och runt tungan, käken, tänder, runt om och i huvudet samt hjärnan. Så många gånger när det är en mer aktiv infektion av dessa virus så kan det kategoriseras eller misstolkas som förkylning, halsfluss eller influensa. Kan vara bakomliggande infektion av herpesvirus som gör det möjligt för andra olika patogener att få fäste, som t.ex. Streptococcus och Stafylokocker bakterier, andra virus ur den breda och dolda herpesfamiljen eller influensaliknande virus.

 

Nedan kommer kraftfull inspiration för att motverka och förebygga infektion av patogener som den allt bredare herpesfamiljen.

 • En viktig detalj att tänka på när man känner att en infektion håller på att blossa upp eller att man fokuserar på att få en infektion att lägga sig, är att utesluta så mycket fett som bara är möjligt. Då fett är en process för bland annat levern att bryta ned genom galla för att extrahera näringsämnena, även levern som kontrollerar i princip allt med blodets kvalité och då även blodfettvärdet. Fett stagnerar systemet och är som långtradare i blodet och är i vägen för glukos och röda blodkropparna som transporterar energi och näring likt sportbilar, syre som har en essentiell roll i kampen mot angripare och en till viktig aspekt när det gäller infektioner, är att fettet är i vägen för att de vita blodkropparna och det andra intelligenta funktionerna som ingår i immunförsvaret, att arbeta optimalt och blir mindre effektiva i kampen mot angripare och oönskade störmoment. Majoriteten har tyvärr en belastad lever till någon grad och är därför ännu känsligare för att stagnera systemet med ett för högt dynamiskt fettintag.

 

Zinkshock terapi är en kraftfull behandlingsform som är skräddarsydd till att använda Zinc (flytande zinksulfat) från märket Vimergy. Kraftfullt i förebyggande syfte, när man känner att infektionen precis startat eller vid ett senare tillfälle under infektionen. Kan läsa mer om hur viktigt just zink är på sidan om näringsämnen och kosttillskott länk här.

 • Två pipett rör i mun och hals och låt det vara där i lite mer än en minut ungefär för att sedan sväljas, upprepa var tredje timme under det vakna timmarna i två dagar. 

 

C-vitaminshock terapi är ytterligare en kraftfull behandlingsform att använda sig av vid ett tidigt skede av en infektion, som även den är skräddarsydd till Micro-C av märket Vimergy.

 • 2500mg (5x500mg kapslar) ner i vatten föredraget varmt.
 • 2 teskedar rå honung eller 100% ren lönnsirap.
 • Saften från en mogen apelsin eller citron.

 

Té på färsk Timjan innehåller kraftfulla antivirala komponenter och går att dricka av alla hur mycket man känner för under hela vakna dygnet. Riktigt effektivt antiviralt örtte viktigt att den är färsk för att få ut det mesta möjliga ur denna fantastiska gåva från naturen.

 • Koka upp vatten och tillsätt minst två kvistar färsk Timjan.
 • Kan tillsätta en sked rå honung och pressa i färsk citron.

Timjanvatten är ett till kraftfullt alternativ för att få i sig dess antivirala komponenter.

 • Häll upp en karaff rent (renat/från källa) vatten med rumstemperatur och tillsätt minst två kvistar färsk Timjan och låt stå över natten.
 • Ta sedan ur kvistarna och kan tillsätta önskad smaksättare/boost som t.ex. färsk citron, rå honung, gurkskivor, bär, andra örter som tex mynta osv.

 

Fläderbärssirap (Elderberry syrup) är väldigt effektivt och enkelt att göra själv. Perfekt vid virala infektioner speciellt i och runt munnen, kan anpassa tjockleken och styrkan på sirapen för att kunna badda på munsår och blåsor så ta mer av trögflytande honung och mindre av silverhydrosol t.ex. Kan även låta det vara i munnen så det rinna ner långsamt i halsen, lätt att applicera frekvent och bonus är att det smakar riktigt gott, så är bra även för barn och kinkiga vuxna.

Fläderbären och Honungen är det viktigaste, resten är för att höja kraften i och göra en riktig trolldryckssirap och är inspiration för att hitta sin egna optimala blandning.

 • Fläderbär (Elderberries) ta bara några stycken då de är riktigt kraftfulla och om man tar för många så kan man börja må illa t.ex. Färska eller frysta som är lätta att mosa och torkade kan man t.ex. mortla lite lätt.
 • Honung riktigt honung från biodlaren så kallad rå honung som inte har hettats upp och som inte är utblandat med industriellt trix och fix.
 • Zinksulfat märket Vimergy är kraftfull och ren och är i flytande form som är den mest bioaktiva zinken för våra kroppar.
 • Citronmeliss (Lemon balm) märket Vimergy är en kraftfull koncentrerad flytande form men kan även ta torkade eller färska blad och hacka upp.
 • Lakritsrot märket Vimergy är en kraftfull koncentrerad flytande form men kan även ta pulver.
 • Timjan finhacka färsk.
 • Silverhydrosol har en liten annan laddning och är extra effektivt mot virus,  finns ett märke som heter Soverign Silver som tillverkar riktigt bra produkter.
 • Citron/Lime bra för konservering så att det håller sig längre räcker med bara några droppar.
 • Goldenseal (Kanadensisk gulrot) kanske även i kombination med Echinacea som är riktigt kraftfullt på att aktivera immunförsvaret, dessa bör dock bara användas i perioder.
 • Stjärnanis mortla ordentligt till pulver.
 • Nejlika mortla ordentligt till pulver.
 • Vitlök blir väldigt starkt så rekommenderas inte när man skall badda blåsor och munsår.
 • Ingefära blir väldigt starkt så rekommenderas inte när man skall badda blåsor och munsår.

 

Runt om på denna hälsoportal finns inspiration för att optimera kroppens symfoni som helhet för att ge det utrymme som behövs, för att få möjlighet att driva dessa virus helt ut ur kroppen, något som kräver en del disciplin, målmedvetenhet och kunskap.

 • Kraftfull inspiration för att driva tillbaka dessa virus finns på sidan om antiviral kost länk här.
 • En väldigt viktig aspekt för att optimera immunförsvaret är vår sömn länk här.
 • Alla patogener som infekterar kroppen kommer på något sätt att hamna i levern, så viktig kunskap och inspiration för att stötta levern länk här.
 • Olika former av läkemetoder och tekniker kan stimulera kroppens symfoni och hjälpa immunförsvaret på traven genom att t.ex. försvaga angripare. En kraftfull teknik är Bicom bioresonans men viktigt att veta att utförandet beror helt på det unika samarbetet mellan terapeut och 'klient'. Finns även andra former som kan vara kraftfulla så känn in ordentligt med din intuition både när det gäller teknik och utförare. Mer om just Bicom bioresonans länk här.

"Den petroleumbaserade skolmedicinen med den korrupta forskarvärlden i ryggen har bristande kunskap och då även bristfälliga behandlingar, mot just herpesvirus och eldsjälarna inom sjukvården är bakbundna av detta vinstmaximerande industrikomplex, saknar tyvärr full kunskap och förståelse över hur man skall gå till väga för att driva ut dessa virus ur kroppen. Därför som man säger att "man inte kan bli av med dessa virus". Vad vi är och vad vi är kapabla till är styrt till stor del av det trossystem vi besitter och lever, när en respektingivande individ säger vad man kan åstadkomma och inte kan detta begränsa och hindra en annan medvarelses förmåga att t.ex. läka."

Translate »