Gå till innehåll

HHV-1 & 2 Alfaherpesvirus

HHV-1, Herpes simplex virus 1 ger ofta utslag, blåsa/blåsor eller sår och många gånger i anslutning till munnen men även i och runt genitalierna kan förekomma. Finns minst 10 olika varianter.

HHV-2, Herpes simplex virus 2 ger ofta utslag, blåsor eller sår ofta i anslutning till genitalierna eller i munnen. Passar på vid lågt immunförsvar eller vissa varianter även vid slag eller skada i munnen (t.ex. att man biter sig) så avancerar virusen. Finns minst 15 olika varianter.

Dessa herpesvirus ligger bakom många problem och inflammationer i och runt bihålorna, hals, örongångar, i och runt tungan, käken och tänder. Så många gånger när det är en mer aktiv infektion av dessa virus så kategoriseras det som förkylning, halsfluss eller influensa. Kan vara bakomliggande infektion av herpesvirus som gör det möjligt för andra olika patogener att få fäste, som t.ex. Streptococcus och Stafylokocker bakterier.

Runt om på denna hälsoportal finns inspiration för att optimera kroppens symfoni som helhet för att ge det utrymme som behövs, för att få möjlighet att driva dessa virus helt ut ur kroppen, något som kräver en del disciplin, målmedvetenhet och kunskap.

 • Kraftfull inspiration för att driva tillbaka dessa virus finns på sidan om antiviral kost länk här.
 • En väldigt viktig aspekt för att optimera immunförsvaret är vår sömn länk här.
 • Olika former av läkemetoder och tekniker kan stimulera kroppens symfoni och hjälpa immunförsvaret på traven genom att t.ex. försvaga angripare. En kraftfull teknik är Bicom bioresonans men viktigt att veta att utförandet beror helt på det unika samarbetet mellan terapeut och 'klient'. Finns även andra former som kan vara kraftfulla så känn in ordentligt med din intuition både när det gäller teknik och utförare. Mer om just Bicom bioresonans länk här.
 • Alla patogener som infekterar kroppen kommer på något sätt att hamna i levern, så viktig kunskap och inspiration för att stötta levern länk här.

Fläderbärssirap (Elderberry syrup) är väldigt effektivt och enkelt att göra själv. Perfekt vid virala infektioner speciellt i och runt munnen, kan anpassa tjockleken och styrkan på sirapen för att kunna badda på munsår och blåsor så ta mer av trögflytande honung och mindre av silverhydrosol t.ex. Kan även låta det vara i munnen så det rinna ner långsamt i halsen, lätt att applicera frekvent och bonus är att det smakar riktigt gott, så är bra även för barn och kinkiga vuxna.

Fläderbären och Honungen är det viktigaste, resten är för att höja kraften i och göra en riktig trolldryckssirap och är inspiration för att hitta sin egna optimala blandning.

 • Fläderbär (Elderberries) ta bara några stycken då de är riktigt kraftfulla och om man tar för många så kan man börja må illa. Frysta som är lätta att mosa och torkade kan man t.ex. mortla lite lätt.
 • Honung riktigt honung från biodlaren så kallar rå honung som inte har hettats upp och som inte är utblandat med industriellt trix och fix.
 • Zinksulfat märket Vimergy är kraftfull och ren, är i flytande form och är den mest bioaktiva zinken för våra kroppar.
 • Citronmellis (Lemon balm) märket Vimergy är en kraftfull koncentrerad flytande form men kan även ta torkade eller färska blad och hacka upp.
 • Lakritsrot märket Vimergy är en kraftfull koncentrerad flytande form men kan även ta pulver.
 • Timjan finhacka färsk.
 • Silverhydrosol har en liten annan laddning och är extra effektivt mot virus,  finns egentligen bara ett märke med patent som heter Soverign Silver och tillverkar riktigt bra produkter. Kolloidalt silver kan också fungera.
 • Citron/Lime bra för konservering så att det håller sig längre räcker med bara några droppar.
 • Goldenseal (Kanadensisk gulrot) kanske även i kombination med Echinacea.
 • Stjärnanis mortla ordentligt till pulver.
 • Nejlika mortla ordentligt till pulver.
 • Vitlök blir väldigt starkt så rekommenderas inte när man skall badda blåsor och munsår.
 • Ingefära blir väldigt starkt så rekommenderas inte när man skall badda blåsor och munsår.

Sjukvården med deras bristande behandlingar mot just herpesvirus är bakbundna av en korrupt forskarvärld och industrikomplex, saknar kunskap och förståelse över hur man skall gå till väga för att driva ut dessa virus ur kroppen. Därför som man säger att "man inte kan bli av med dessa virus". Vad vi är och vad vi är kapabla till är styrt till stor del av det trossystem vi besitter och lever, när en respektingivande individ säger vad man kan åstadkomma och inte kan detta begränsa och hindra en annan medvarelses förmåga att t.ex. läka.

Translate »