Gå till innehåll

Genialisk Symfoni

Allt fysiskt manifesteras och formas av att energi arrangeras av olika vibrationer. Vår energikropp är den som väger högst i symfonin med fysiska, emotionella samt sinnet. Har vi ett balanserat dynamiskt flöde i energikroppen så kommer fysiska kroppen, det emotionella och sinnet att balanseras därefter, det är komponenter som är beroende av varandra i denna geniala symfoni.

I dagens kulturella influenser är det inte alltid man är medveten om vilken viktig komponent energikroppen är i vår fantastiska symfoni. Kan vara anledningen till varför man får återkommande problem eller att det kanske går segt att läka, just för att energiflödet är obalanserat eller blockerat. Min erfarenhet är att om man guidar en individ till att balansera upp sitt eget energisystem så blir effekten mer permanent, än att en utomstående kraft medvetet stimulerar. Men att ibland så kan lite hjälp främja för att uppnå sin unika optimala balans. Väldigt mycket sker även vid att enbart mötas eller på annat sätt via etern koppla ihop sig med sina medvarelser, utbyte av information och läkning på djupare plan som vi kanske inte alltid kan greppa eller förstå.

Om vi alla är individuella reflektioner av samma källa, i illusionen av separation, för att åter lära oss ovillkorlig kärlek genom smärta. För att ljuset skall skina så behövs mörkret, i en balans som sträcker sig långt utanför denna existens. Energikroppens alla komplexa lager tillsammans är den symfoni som gör oss till individer tillsammans med egot och den fria viljan, så är vi universum som upplever sig själv genom ett individuellt perspektiv, så att vi kanske kan skicka 'feedback' till universums medvetande, det som kanske har kallats för källan, Gud, o.s.v.

Allt vi släpper innanför i vårt fält kan påverka hur energin flödar i vår symfoni, om det så är en annan individs fokus då energiflöde, 'högre' energitillstånd/medvetande eller vibrationen från kristaller och andra mineraler. Detta fält ger oss en fantastisk förmåga att t.ex. urskilja våra egna känslor mot andras. Ett försvagat eller väldigt öppet fält kan resultera i att det är svårt att urskilja individens egna energier och därav känslor mot omgivningens, vilket kan vara förvirrande och till och med destruktivt om man inte förstår hur energikroppen är uppbyggd samt hur symfonin flätar samman. Detta fält skall även skydda oss mot destruktiva kanaler (etherala band) som är oönskade samt även mot andra destruktiva influenser. Det går med bland annat medvetna energiarbeten komma i kontakt med hur sin unika dynamiska energikropp är uppbyggd, samt stämma symfonin så att det unika mirakel som vi alla bär på får möjlighet att expandera genom det vibrationstillstånd vi är just nu, att  låta universums magi expandera genom denna existensform.

 

Translate »