Gå till innehåll

Mer forskning för att stimulera intellektet

Spännande att få följa hur forskarvärlden likt tvingas dela med sig av det som vi fått i decennier genom Anthony William's förmedlade livsverk.

Detta finner du tex angående depression och ångest på sidan Symptom:

"Depression - Det är förvånansvärt stor fysisk aspekt hos många idag som lider av depression, höga halter nervtoxiner från virus som HHV-4 Epstein Barr länk här tar sig upp i hjärnan och påverkar neurotransmittorerna väldigt negativt. Kan programmera om transmittorerna hur signalerna skickas och tas emot, t.ex. hur dopamin och serotonin skall utsöndras. Även med ett inslag av kontaminering då speciellt bland annat metaller, MSG och aspartam, så kan det störa den elektriska miljön till den grad att varelsen utvecklar ett tillstånd svårt att ta sig ur."

"Ångest - Denna epidemi av ångest idag så är det ofta rent fysiskt bakomliggande virusinfektion som är stora boven, där virusen och/eller andra patogener triggar inflammation i vagusnerven. Virusens nervtoxinerna kan även ta sig upp till hjärnan och påverkar hjärnans neurotransmittorer, i extremare fall kan det även vara så att allergisk reaktion uppstår mot virusens nervtoxiner. Nerverna i tarmarna som sitter kopplade till vagusnerven kan bli överkänsliga och kan också vara en aspekt se över. Även kontaminering av bland annat metaller, MSG, Aspartam och annat kemiskt så kan hjärnans elektriska miljö påverkas väldigt negativt."

Här en länk från 2019 som är väldigt intressant på ämnet.
https://www.hopkinsmedicine.org/news/newsroom/news-releases/schizophrenia-linked-with-abnormal-immune-response-to-epstein-barr-virus?fbclid=IwAR3lDwVL3VnpKZ1XhzRSUW7A_tcrIHo3yupI4EiCl5aB5W7LGE7DTSmVfLs

Translate »