Gå till innehåll

Hälsoportal

Varit några nu som är nyfikna angående detaljer kring denna hälsoportal. Som många av er säkert redan märkt så finns det ingen reklam eller några andra förpliktelser på denna hemsida, även att jag skapar denna hälsoportal som privatperson på min fritid. Mest för att jag anser att kunskap skall finnas tillgängligt för den som söker, men även ett stort plus är att jag på detta sätt kan förmedla det som behövs förmedlas utan att bryta mot något regelverk eller lagar.

Använder Binero som webhotell och genom dessa även domänen som kostar totalt ca 1000kr samt 100kr per år.

Denna hemsida är byggd från grunden i WordPress och har hittat gratis-plugins som har uppfyllt önskade funktioner. Den enda plugin som jag betalar för är Jetpack som bland annat håller koll på massa spännande som visade sidor och besökare, en annan viktig funktion som ingår i Jetpack och som är stora anledningen till att jag köper deras tjänster för ca 1100kr per år, är att den backup sparar allt regelbundet för enkel och effektiv återställning vid eventuellt behov.

Hälsoportalen har idag haft över 100 000 visade sidor samt haft över 40 000 besökare, det jag anser är mest spännande är hur många av er kära medvarelser som stannar och läser vidare på flera sidor, samt även hur länge i olika snitt som besökarna lägger tid på sidorna. 100 000 visningar på 40 000 besökare ger ett snitt på över två lästa sidor per besökare, vilket är ett resultat över all förväntan.

Jag ber om ursäkt för att det är grammatikfel, särskrivningar och andra olika former av felskrivningar runt om på denna hälsoportal, det är en spännande resa bara detta med att förmedla en känsla, kunskap och inspiration i skrift samt bilder, har tvingats att utvecklas inom detta område och uppdaterar ständigt äldre sidor. Tack för hjälpen även i detta kapitel med att optimera skriften då känslan så att inte en sådan simpel sak hamnar i vägen för att kunna ta in det som presenteras.

 

Translate »