Gå till innehåll

SKÖLDKÖRTELN

Inspirerat av Anthony Williams livsverk

Sköldkörteln är en otroligt avancerad körtel som man till och med kan kalla för kroppens huvuddator, även den har ett eget litet immunförsvar samt kommunicerar till resten av kroppen med avancerade radiofrekvenser, något som forskarvärlden har kvar att upptäcka. Även fast den skadats allvarligt eller opereras bort till stor del så kommer mycket av den avancerade kommunikationen upprätthållas. Kroppen är helt genialisk och har backupsystem för det flesta funktioner, med en nedsatt sköldkörtel som har problem att tillverka hormoner så kan binjurarna producera och sända ut en snarlik hormonblandning för att tillfredsställa systemet, detta kräver då förstås att binjurarna har en optimal funktion.

Majoriteten av alla problem med sköldkörteln vi lever med idag är bakomliggande virusinfektion i kombination med toxiner, samt andra kroppsfrämmande substanser som har ackumulerats, även andra former av belastningar på kroppens system har gett virusen möjlighet att avancera. Oftast så är det den breda herpesfamiljen med Epstein Barr virusen i spetsen.

Viktigt att veta är att de symptom som sjukvården ser som klassiska problem med sköldkörtel idag, i själva verket är klassiska symptom för bakomliggande virusinfektion runt om i kroppen. Att virusen i många fall även fått möjlighet att avancera in i levern, binjurar, mjälten, njurar samt längst med centrala nervsystemet o.s.v.

De prover man utför idag i sjukvården är endast fokuserat på en väldigt liten andel hormoner av allt det viktiga som den egentligen utför. Så resultaten av sjukvårdens tester ger tyvärr oftast inte hela bilden, speciellt när adrenalin kan göra så att blodvärden förändras en aning, av själva provtagningen samt av själva sjukhusmiljön. Man skulle behöva ta ett test varje dag i en månad för att kunna vara säker på produktionen av hormonerna. De mediciner som även skrivs ut är inte exakt samma hormoner som de människokroppen producerar, lite som skillnad på komjölk eller människomjölk, så det mesta ansamlar levern för att skydda resten av systemet. När leverns funktion är ansträngd så kan den börja frigöra slaggprodukter då även det ansamlade hormonerna, kan göra att provtester kan gå upp och ned väldigt, göra många läkare och deras patienter förvirrade. Därför som många av de individer som fått en sköldkörteldiagnos även ofta har fått andra diagnoser på grund av den breda virus-symptombilden.

Förutom det som presenteras på sidan om Epstein Barr virus, eller sidan med antivirala kostråd, så är det alltid bra att även stötta kroppen med att driva ut strålning. Fler säkra kort är att även skicka extra mycket kärlek till sin lever samt till sina binjurar. Även att stötta kroppens reningsförmåga så 28 dagars reningsprogram samt metall & tungmetalls utrensning är även kraftfulla inspirationskällor.

 • Sköldkörtel är som två solpaneler beredda att ta in solens fulla kraft, att exponera sköldkörteln för solen ger viktig styrka för att uppnå full kapacitet.
 • Även viktigt att ta till sig det man verkligen bör undvika att äta, som nämns under 'Epstein barr protokollet' eller sidan om Antivirala kost.
 • Samt stötta kroppen att driva ut strålning.

Här är även en lista på näring som är extra bra för att stötta sköldkörteln med kraftfulla byggstenar i kampen mot angripande patogener, för att reparera eventuell skada samt för att även stötta reningssystemet med att driva ut kroppsfrämmande substanser, som t.ex. ackumulerad strålning.

 • Grönkål - Hela Brassica familjen innehåller antivirala ämnen som förgör virus, även full av anti-föreningar mot virus och dess giftiga restprodukter. Även föreningar som främjar återuppbyggnaden av sköldkörteln.
 • Brysselkål
 • Blomkål
 • Broccoli
 • Blomkål
 • Kål - Innehåller bland annat alkaloider som tar kål på virus.
 • Kronärtskocka - Skyddar mot inkräktare och är full av antivirala ämnen, även föreningar som motverkar tumörer. Om de är frusna och innehåller citronsyra så lägg dem i blöt över natten.
 • Kelp - helst från Atlanten. Innehåller Jod som hjälper sköldkörteln att bekämpa virus samt driva ut strålning ur kroppen.
 • Dulce - Tång helst från Atlanten. Innehåller bland annat Jod.
 • Spirulina - Gärna från Hawaii, hjälper till med att föra ut kroppsfrämmande substanser och strålning samt skyddar sköldkörteln.
 • Banan - Hjälper bland annat till att reparera neurotransmittorerna (Kalium och Kalcium) och skyddar samt främjar återbyggandet av sköldkörteln.
 • Gurka - Hjälper rena kroppen, framför allt lymfsystemet och reningsorganen. Hjälper även lymfsystemet runt sköldkörteln.
 • Vitlök - Verkligen antiviralt. Antivirala föreningar som tas upp redan i halsen och hjälper sköldkörteln och området runtom mot virusinfektion.
 • Selleri - Innehåller livsnödvändiga mineralsalter som ej är öppet känt ännu, stärker även binjurarna och viktiga elektrolyter till centrala nervsystemet. Hjälper stabilisera magsyran så matsmältningen optimeras. Främjar även sköldkörtelns produktion av T3 hormoner.
 • Avokado - Kemiska föreningar som främjar tarmarna.
 • Sparris - Stödjer och förhindrar skada mot bland annat sköldkörteln, kemiska föreningar speciellt i toppen som motverkar invaderande patogener. Har en alkaloid som lugnar kroppen och sänker inflammation.
 • Fikon - För ut kroppsfrämmande substanser och patogener ur kroppen, torkade som färska.
 • Papaya - Hjälper återställa det centrala nervsystemet och städar ut nervgifter. Främjar även saltsyran och är full av C-vitamin som främjar kampen mot virus.
 • Rädisor - Innehåller en speciell svavelförening som är riktigt effektiv mot oönskade patogener, ja det finns flera ostuderade sorters svavel. Blasten (bladen) innehåller även höga halter C-vitamin samt är också väldigt effektiv när det gäller att driva ut metaller och tungmetaller.
 • Sesamfrön - Innehåller aminosyror som Lysine och L-taurin som tas upp av sköldkörteln och stödjer dess funktion.
 • Squash & Zucchini
 • Potatis - Antiviral speciellt kraftfull mot EBV, innehåller bland annat Lysine och L-taurin, som behövs av sköldkörteln för att tillverka hormoner.
 • Spenat - Alkaliserar kroppen och basar de områden som skall vara basiska. Masserar även tarmarna från insidan och hjälper rena kroppen. Innehåller även mikronäringsämnen för nervsystemet.
 • Tomater - Innehåller en egen unik variant av C-vitamin som balanserar sköldkörtelns celler, ja det finns olika sorters C-vitamin som främjar olika delar och funktioner runt om i kroppen.
 • Vilda Blåbär - Bygger upp skadad vävnad i bland annat sköldkörteln, och motverkar tumörer, även super antiviral.
 • Sprängticka (Chaga) - Dödar virus speciellt i levern och i sköldkörteln.
 • Korngräspulver - Gärna pulver från Korngräs juice men vanligt korngräs är också kraftfull källa för viktiga alkaloider.
 • Aswhaganda - Främjar binjurarna.
 • Nässelblad - Främjar sköldkörteln.
 • Blåstång - Antiviralt för sköldkörteln.
 • Jod - Hjälper kroppen att frigöra skadlig strålning som belastar hela symfonin, speciellt områden i och runt sköldkörteln.
 • Rå Honung -Innehåller speciella glukoser och andra kraftfulla näringsämnen som återger kraft och liv till sköldkörteln, även otroligt antiviral.

Här är diagnoser som är relaterat till sköldkörtel.

Gravessjukdom - Är bakomliggande virusinfektion i sköldkörteln samt runt om i kroppen av den breda herpesfamiljen med Epstein Barr virus minst i steg 3 som vanligaste boven, som fått utrymme att avancera i en tungt belastad kropp.

Hypertyreos - Är bakomliggande virusinfektion i sköldkörteln samt runt om i kroppen av den breda herpesfamiljen med Epstein Barr virus minst i steg 3 som vanligaste boven, som fått utrymme att avancera i en tungt belastad kropp.

Hashimotos - Är bakomliggande virusinfektion i sköldkörteln samt runt om i kroppen av den breda herpesfamiljen med Epstein Barr virus minst i steg 3 som vanligaste boven, som fått utrymme att avancera i en tungt belastad kropp.

Tyreoidit - Är bakomliggande virusinfektion i sköldkörteln samt runt om i kroppen av den breda herpesfamiljen med Epstein Barr virus som vanligaste boven, som fått utrymme att avancera i en tungt belastad kropp.

Hypotyreos - Är bakomliggande virusinfektion i sköldkörteln samt runt om i kroppen av den breda herpesfamiljen med Epstein Barr virus minst i steg 3 som vanligaste boven, som fått utrymme att avancera i en tungt belastad kropp.

Struma - Är bakomliggande virusinfektion som triggar inflammation i och runt sköldkörteln, det är den breda herpesfamiljen med Epstein Barr virus samt liknande virus varianter som vanligaste boven, som fått utrymme att avancera i ett belastat system. Väldigt sällan beror det enbart på strålning men ofta så är strålning en aspekt som främjar virusen samt gör lite skada, som då även behöver ses över. Mer om att driva ut strålning länk här.

Cancer i sköldkörteln - 98% av alla cancersorter är speciellt aggressiva virusvarianter av HHV-4 Epstein Barr (EBV variant kategori 5 och 6), HHV-6 samt HHV-15, som i kombination med extra destruktiva cocktails av toxiner kan utvecklas till cancerceller. Så förutom att stötta kroppen att driva ut virusen så är även essentiell del är att stötta kroppen med att driva ut toxinerna, kraftfulla inspirationskällor är 28 dagars reningsprogrammet samt kroppsfrämmande substanser länk här och  metall & tungmetalls utrensning.