Gå till innehåll

HEMBESÖK

Många av de sessioner jag har tillsammans med er bröder och systrar är hembesök. Att kunna erbjuda möjligheten att även möta er i en miljö som ni väljer, som känns extra trygg och säker, ger en väldigt avslappnad undersökning och behandling. Även vid detta tillfälle så var det att behandla med Bicom Bioresonans som var i fokus, då vid förra besöket så attackerade vi bland annat lite ohyra i tarmarna rätt hårt.  Vi försvagade angriparna och gav då systemet bättre förutsättningar för att börja sparka ut det oönskade, vilket då resulterade i en lite mera orolig mage. Så det var bra att gå in i det biomagnetiska fältet nu igen en vecka efter och släcka av bland annat lite stress-spänningar, samt fortsätta stötta energisystemet i kampen mot ohyran och fortsätta balansera upp symfonin som helhet.

Så här mysigt brukar det kunna se ut när jag kommer hem till er.

Maskar, Amöbor, Virus, Bakterier och det som kallas Parasiter, försvagar oss inte bara fysiskt utan tar kraft av hela symfonin. När ohyra tar näring och energi av oss så kan vi även utveckla mental obalans, att man t.ex. känner att man tappar sitt värde, man kan känna sig smutsig, bli deprimerad och andra mentala laster. Då det är väldigt mycket känslor som genereras i mage/tarm så kan vår emotionella förmåga rubbas.

Även hela kroppens reningssystem är beroende av mage/tarm i god funktion, så det är ett otroligt viktigt steg i all form av tillfrisknande, att driva ut oönskade angripare som festar i magen och framförallt i tarmsystemet.

Utöver just dessa behandlingar med Bicom så skall det även intagas kur på den starka oreganooljan, samt även minst 5 papayakärnor per dag, för att stötta kroppen i kampen mot ohyran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »