Gå till innehåll

ANDAS

Andningen är så mycket mer än bara att fylla våra fantastiska kroppar med syre, det är även en hel metafysisk vetenskap där vi fyller hela vår existens med livgivande energi och kraft.

 

Hur vi andas kan säga väldigt mycket om individen, andas man t.ex. ytligt, kort och snabbt, så kan det vara ett tecken på att mycket stress finns med i bilden, att man kanske är lättpåverkad utav stress, kan då trigga ångest och panik. Andra spännande exempel är om det är en liten ojämn paus mellan ut- och inandningen, alltså om det inte är ett jämnt flöde i andningen. Är det en lite längre paus precis innan inandningen så kan det säga något om hur man tar emot omvärlden, kanske då ligger en blockering hur man förhåller sig själv i relationer. Är pausen lite längre innan utandningen så kan det säga något om hur man sänder ut sig själv, kanske t.ex. ligger en blockering i hur man uttrycker sina känslor till andra medvarelser och hela existensen.

 

Ni hittar mer spännande på sidan Andas, allt från kunskap från våra förfäder som finns arv kvar i dagens kulturer, till enkla men kraftfulla övningar!

Andas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »