Gå till innehåll

HÄRLIGT MORGON TE FRÅN HUSKNUTEN

NÄSSELBLAD - Kraftfull ört som är full av klorofyll, Järn, Krom, Koppar, Zink, Magnesium, Kalcium, Kisel, Kobolt. Högt värde av vitamin A, E, D, C, & K. Stärker immunförsvaret och är duktig på att neutralisera giftiga antigener i kroppen. Innehåller också ett starkt antiinflammatoriskt medel som bidrar till att minska cytokinernas verkan, en av de viktigaste komponenterna till inflammation i kroppen. Bidra till att eliminera virus- och bakterieinfektioner och hjälp vid avlägsnande av överskottsvätskor i kroppen genom att verka som ett naturligt diuretika (vätskedrivande medel). Kan även hjälpa till vid matsmältnings problem, stödjer det endokrina systemet inklusive mjälten, sköldkörteln och bukspottkörteln. Det är också fördelaktigt för att öka lever- och hjärthälsan, samt hjälper till att förhindra urinvägsinfektioner och blås- och njurstenar.

HALLONBLAD - Härlig ört som är full av vitamin C, Kalcium, Järn, Magnesium, Bioflavonoider, Antioxidanter. Perfekt vid förkylning och feber. Har använts i århundraden som en "reproduktiv-tonic" på grund av dess förmåga att stödja både kvinnors och mäns reproduktiva hälsa. Det har visats att ge lättnad för kvinnor som upplever PMS, kramper och tung menstruationsblödning, på grund av en förening som den innehåller kallad ferulsyra. Barnmorskor rekommenderar ofta gravida kvinnor att dricka hallonblad före och under förlossningen, för att hjälpa till att inducera och reglera tidpunkten för sammandragningar, samt för att hjälpa till att påskynda födseln. Efter födseln rekommenderas hallonbladste för att stimulera mjölkflödet för amning.

RÖDKLÖVER - Stödjer kroppen med att driva ut fett ur lymfsystemet och celler, lugnar även nerver samt renar blodet. Hjälper levern med att driva ut nervtoxiner, samt stödjer skelett och tänder att ta upp mineraler. Motverkar även svullnad och är duktig på att hjälpa kroppen återhämta sig efter utmattning.

RÅ EGENSLUNGAD DUNDERHONUNG - Kan innehålla upp till 2500!! ämnen som alla hjälper oss att stämma vår symfoni. Antiviral och antibakteriell super medicin. Hjälper till att förebygga patogen infektion samt går stenhårt på mot ohyra i tarmen. Stödjer och tar väl hand om bland annat sköldkörteln. Lugnar även och reparerar skada från stress och utmattning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »