Gå till innehåll

EPSTEIN BARR VIRUS

Epstein Barr viruset utvecklas och har fått stor utbredning, speciellt senaste generationerna. Det är ett virus som är lite lurigt och tar första bästa chans att avancera i en belastad kropp, samarbetar gärna med andra patogener, samt livnärar sig på kroppsfrämmande substanser som har ansamlats i kroppen.

Virusets starkaste vapen mot oss är när vi inte vet om dem, när vi mår dåligt och ej får tillfredsställande svar på varför, den oro, ångest och panik som kan uppkomma, gynnar virus som EBV och andra patogener. Därför är det starkaste vapnet för oss att bygga upp kunskap om hur viruset fungerar samt om vi har det i kroppen och vart det är infekterat.

Virus är väldigt veka och är ingen match mot våra krigare. Med ett balanserat och stabilt sinne, samt med kunskapen om hur viruset vill avancera i kroppen. Kan vi då kontra och se till att även ge kroppen de byggstenar den behöver, för att driva ut viruset ur systemet samt återställa kroppen efter dess skada. Vi har allt vi behöver i naturen, genom kunskap så blir varje måltid en läkande trolldryck!

Har precis editerat texten på sidan, allt för att det skall vara så enkelt som möjligt att kunna ta in och bygga vidare på. Viktig kunskap från bland annat Anthony William som räddar liv.

HHV-4 Epstein Barr Virus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »