Gå till innehåll

Tvålar och schampo från Värmland

Vet vilken djungel det kan vara att hitta tvålar samt schampo utan ett helt laboratorium i. Av en rätt schysst framtagen lista på olika märken så var detta det märke som mitt högre jag kommunicerade till mig. Väldigt trevliga produkter och efter några veckors testande så kan jag rekommendera KaliFlower Organics. Producerar deras produkter i Värmland där mycket utav ingredienserna kommer ifrån det närliggande skogarna.

Förhoppningsvis så får de i framtiden igång verksamheten ännu mera och kan erbjuda lite mer för pengarna. Jag köpte via Etsy, länk nedan.

https://www.etsy.com/se-en/shop/KaliFlowerOrganics

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »