Gå till innehåll

Fördelen med att vara ett Medicinskt Medium

Då denna varelse vi är just nu endast är som en lillfingernagel i ett mer komplett vibrationstillstånd, så får vi stimulans då ofta vägledning från denna otroliga kunskap samt kärlek från det så kallade 'högre' jaget. Genom högre jaget kan även entourage av olika former utav medvetande få möjlighet att hjälpa till, med en otrolig överblick om vad som har skett, vart man befinner sig nu samt även någon form utav framtid, denna vägledning samt stimulans som vi känner och får till oss är det som kallas för intuition. Förutom intuitionen så använder jag även en tensor som fungerar som en mer distinkt och avancerad pendel, detta gör att jag kan dubbel samt trippelkolla kommunikationen. Därav att jag t.ex nu inte släpper någon kommunikation under 95%, som alltså inte nått fram helt och integrerats på det sätt som kommunikationen var avsedd för. Då det är dels mitt intellektuella filter samt medvarelsens intellektuella filter som kan störa, att kommunikationen inte når fram helt och förankras i den undersökta medvarelsen.

Fick orders förut i veckan att det nalkas vätskefasta och när halva fredagen gått så kom jag på mig själv att jag ej ätit något, fick då kommunicerat att jag skall köra 2,5 dygns vätskefasta. Eftersom de var så specifika så passar jag på att låta "dem" styra denna vätskefasta i detalj, så tänkte dela med mig om hur denna unika och skräddarsydda vätskefasta har sett ut. Har genom åren samlat på mig ett riktigt trolldrycksskafferi med en liten uppsjö av diverse gåvor från naturen.

Fredag - Te på en nypa Maskrosrot, två Humleblommor, fem skrap riktigt rå och fin Kakao från Guatemala, rå Honung. Nästa omgång utan kakaon men denna gång så adderas en nypa Rosenblad och en tesked Rosenrotspulver även igen en tesked rå Honung. Under dagen får jag även i mig minst 1,5 liter Citronvatten.

Hunger börja infinna sig runt 17 tiden och håller i sig några timmar men sedan släpper, under natten vaknar jag ovanligt många gånger runt 5-6 stycken men somnar om alla gånger. Det tuffaste är att jag har ett berg med frukt samt fulladdat med näring hemma, är otroligt sugen hela kvällen men lyckas stå emot frestelsen.

Nr.2 på morgonen och Nr.1 sex ordentliga gånger. Lyckats drivit ut 12,4% första dygnet utav den nya lilla kontaminering som jag har samlat på mig senaste 3 åren (Drev ut all gammal kontaminering för över ett halvår sedan och började den resan 2,5 år innan.)

Lördag - Får börja dagen med kokosvatten där jag skall blanda i en tesked Moringa, två teskedar fullpower Reishi, två och en halv teskedar Maca samt 13 skrap från den råa Kakaobiten från Guatemala. Detta ger mig härlig energi och kvicknar till ordentligt. De kommunicerade att en Apelsin började bli dålig som stämde mycket väl, sög i mig all saft men spottade ut fibrerna (älskar apelsiner den här var förstås bland det godaste jag fått i mig, tacksam <3). Senare på eftermiddagen vart det te på Nässlor samt en tesked rå Honung. Lite över två liter citronvatten samt ett glas vanligt vatten.

Nr.1 sex ordentliga gånger, lyckats driva ut 14,2% utav den kontaminering när jag påbörjade vätskefastan. Förvånansvärt pigg under hela dagen, väldigt sugen på något litet att få stoppa i mig på kvällen men bara att köra på. Sover bättre denna natt.

Söndag - Får börja med en kopp te med nässla och två rödklöver blommor samt en tesked rå honung, som sedan fick adderas med två rödklöver blommor till samt en ordentlig knippa maskrosrot och en tesked honung. Minst 1 liter citronvatten samt även några glas vanligt vatten.

Nr.2 minimal på eftermiddagen och Nr.1 fem ordentliga gånger. Vid 18 tiden så var det dags att sluta och hade då drivit ut ytterligare 13,3 % utav den kontaminering jag hade när jag påbörjade vätskefastan. Var hungrig nästan hela dagen förutom direkt efter teerna. Har nu börjat äta frukt lite försiktig och börjar med sånt som är extra bra för tarmarna, fikon, dadlar, bananer, papaya med några kärnor, även apelsin, päron som är väldigt bra för levern.

Längsta vätskefasta jag utfört hittills och det känns väldigt bra, kan känna att systemet har startats om och någon liten behaglig lättnadskänsla att denna kontaminering har drivits ut, har nu endast 1,1% kvar motsvarande den kontaminering jag hade när jag började ordentligt för tre år sedan. Har varit ute på en ordentlig långpromenad på minst 1,5h alla dessa dagar, samt en kortare på kvällen. Men annars har jag tagit det relativt lugnt. Det är viktigt att inte köra fastan för hårt och för länge då detta kommer att pusha levern och då hela systemet kan påverkas negativt, är man osäker så är det bättre att verkligen ligga under sin max gräns, även ordentliga perioder emellan. Vad man absolut inte skall göra är att torrfasta, så mycket vätska så att man får ut allt som kroppen vill passa på att få ut.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »