Gå till innehåll

Medicinskt Medium

Har sedan en tid tillbaka utvecklat en förmåga att öppna upp en kontakt med 'högre' form av medvetande och existens, brukar för enkelhet säga det högre jaget eller anden. Detta frekvens span som vi kallar fysiskt är som en lillfinger nagel, vi är  del av ett komplett frekvensband som sluts. Därav att svaren finns inom oss, i vår helhet som existens, kärlek och kunskap långt utanför vår förståelse, som guidar och ständigt vägleder oss, så vi kan vandra på våra själsliga stigar. Vi har alla denna kontakt och förmåga men är olika medvetna, bland annat är vår intuition det högre jaget som har ett litet vägledande finger ner i denna existens.

Med en bred förståelse över vår symfoni som helhet, fysik, mental, emotionell och energikropp, kan kommunikationen bli väldigt detaljerad och ett effektivt redskap för att uppnå det högsta välmåendet. Genom stark intuition samt även med en tensor, som enkelt kan förklaras som en avancerad pendel, öppnar jag upp och då kan energin i energikroppen användas av det högre jaget. Det är fotonerna i energikroppen som då stimuleras och kan då påverka tensorns rörelse, får klara svar och utmanas till att utvecklas hela tiden. Alltid lika spännande med intellekt som behöver integrera det som kommuniceras, hur frön planteras och hur intelligensen skiner igenom med fantastiskt rolig humor. 🙂

Då distans endast är ett fenomen i denna fysiska dimension så kan man även utföra distansundersökningar. Vi är alla uppkopplade via Etern som kopplar ihop allt levande genom hela existensen.

 

Detta är fantastiskt spännande och utvecklas ständigt, blir guidad och vägled in i olika förmågor, känner ett stort ansvar med att förvalta detta samt att alltid öppna upp till högsta möjliga genom kompassen hjärtat, samt med en djup respekt. Enda utmaningen egentligen med detta är inte att upprätthålla kommunikationen och ta emot själva budskapen, frågar jag klart och tydligt så får jag tydliga svar, men att sedan föra detta vidare är alltid lika spännande. Det är här som intellekten är som filter och kan influera hur svaren tas emot och integreras. Då vi har många känslomässiga programmeringar kring olika former av tillstånd och laster, som t.ex. virus, så är just utmaningen att föra vidare svaren på ett sätt så det blir ett starkt redskap som ger styrka, istället för att det blir till en ytterligare last.

Har genom hela mitt liv fått väldigt mycket vägledning med att följa mitt hjärta och vandra min själsliga stig. En av mina kraftfullaste guider är en medicinman från det som idag kallas Amerika. Hela mitt jordliga liv är precis som om jag vandrar i hans fotspår. Jag är så otroligt tacksam över att få vara en kanal för hans otroliga kunskap och visdom. 777

Tips på vad som hjälpt mig utveckla samt förstärka denna kommunikation:

  • Med inställningen att allt är möjligt så blir det mindre krokben av rädslor via intellektet, vår fulla potential är endast begränsad av vår tro.
  • 'Where attention goes energy flows', där vi riktar vår fokus flödar energi så att ständigt träna och fokusera på jordning, högre jaget, ta in universum, att attrahera guider, änglar samt andra former av högre medvetande, kontinuerligt praktiserande.
  • De flesta cellerna delar sig och blir en ny cell, denna process behöver näring samt energi och det har då en betydande roll vilken form vi väljer att förse denna process med. Att äta samt dricka 'högt vibrerande' näring som från levande föda, så som omsorgsfullt utvalda frukter, bär, plantbaserat som grönsaker samt örter, ger bränsle till 'högt vibrerande' celler fulla av liv.
  • Medlidande är villkorslös och är kärlek i sin fulla form, praktisera medlidande för sig själv, sina medvarelser, jorden samt för hela universum, så fylls man av kärlekens otroliga kraft.
  • Fluorämnen påverkar tallkottskörteln väldigt negativt som har en betydande roll i hur vi tar emot och sänder ut, undvika dessa fluorämnen har varit en essentiell del för utvecklandet av kommunikationen. Borsta tänderna med enbart kokosolja är mer effektivt än vad man först kan tro.
  • Även viktig del är att leva kunskapen, för vad är all kunskap i hela världen värd om man inte praktiserar samt levern efter den.