Gå till innehåll

Bicom Bioresonansterapi

Våra kroppar är elektriska med allt från elektriska impulser i nervsystemet, organ då speciellt våra hjärtan genererar magnetiska fält, till att alla atomer har en laddning. Vi är biomagnetiska varelser. Energikroppen är komplex i flera lager, enkelt förklarat är att alla organ, körtlar och funktioner behöver ett tänkt energiflöde för att fungera optimalt, om inte så är risken att funktioner fysiskt blir nedsatta och skapar destruktiva kedjereaktioner i denna geniala symfoni. Allt det fysiska manifesteras ur det energimässiga.

Då allt är vibrationer i denna fysiska värld så därav har allt ett frekvensmönster som går att mäta och stimulera på olika sätt. Bicom Bioresonansterapi skiljer sig från annan Bioresonans samt Frekvensterapi, då Bicom hela tiden använder sig av individens unika biomagnetiska information eller en specifik patogens frekvensmönster som referens, vilket gör den väldigt effektiv. Man stärker upp energisystemet och kan hjälpa balansera kroppens system och organ. Leta efter information från specifika frekvensmönster i individens unika biomagnetiska fält som metaller och virus. Kan även häva energiblockeringar efter eventuella traumas samt efter ärr från skador och operationer.

Den är även otroligt effektiv med att attackera och försvaga diverse skadliga patogener, som t.ex. virus, bakterier och annan ohyra. Genom att ta referens frekvensmönster på det man skall attackera, kan man då skapa ett vibrationstillstånd som är väldigt otrevligt för angriparen, hjälper då kroppen på traven i kampen mot det oönskade. Detta är något jag har fokuserat väldigt mycket på och specialiserar mig inom, det är mitt kall med hela den här resan, att driva ut de skenande virusstammarna ur våra fantastiska kroppar.

Med enkelt uttryck så kan man balansera upp grundenergin i energikroppen, att man stimulerar olika energiflöden i den komplexa symfonin. Detta ger då kroppen ett bättre utrymme att kunna fortsätta balansera upp sig själv. I kombination med en medial kommunikation så kan man maximera och optimera behandlingsutförandet med Bicom. 

Bicom Bioresonansterapi används bland annat flitigt på över 600 kliniker i Tyskland, där nere opereras majoriteten av all utrustning av läkare och tandläkare. Denna teknik används även flitigt i USA , Kina och England.

Jag är certifierad Bicom Bioresonansterapeut sedan 2016 och har den senaste Bicom Optima Plus, det är den mobila modellen jag använder mig av. Att stötta kroppen med att driva ut patogener med virus i spetsen är spännande, något som jag specialiserar mig på.

Längre ned på sidan finner du mer information samt berättelser från några av våra medvarelser, vad vi tillsammans lyckats uppnå med hjälp av Bicom Bioresonansterapi.

Alla Bicom-terapeuter runt om i Norden finner du i länken här: https://bicom-norden.se/hitta-narmaste-bicomklinik/

Här är ett reportage av Tv4 Nyheterna för några år sedan

4 reaktioner på ”Bicom Bioresonansterapi

 1. Kommentarer Bicom Bioresonansterapi

  Dela gärna med dig här via kommentarsfunktionen nedan vilka mål och resultat som uppnåtts med din fantastiska kropp och med hjälp av Bicom Bioresonansterapi.

  Svara
 2. Jandré

  Målet med behandlingen var att bli kvitt min pälsallergi, och minska mina stressymptom. Efter 1 Ordinarie behandling och 3 distansbehandlingar, som pågick under 1 månads tid så känns det lysande, och nya undersökningar visar på att all allergi ska vara borta.
  Jag har stött på hund vid 2 tillfällen utan att känna av någon allergi och jag känner heller inte av något damm.
  Cool grej att testa, men var beredd på att man måste även anstränga sig själv och lyssna på Oskars rekommendationer när det gäller kost och dylikt! 🙂

  Svara
 3. Louise

  Då jag har haft besvär med mycket muskel- och artrosvärk de senaste åren samt alltid haft en känslig och bråkig mage, har jag de senaste månaderna fått flera behandlingar med Bioresonansen av Oskar. Ser nu som resultat att värken har gett med sig till stor del och att magen, trots mycket medicinering med värktabletter och antibiotika efter en benoperation, håller sig lugn. Jag gör efter diskussioner med Oskar även ännu mer medvetna val när det gäller inköp av mat och har tagit in mer grönsaker på matsedeln. Snart är pollensäsongen här och då får vi se hur det går med min allergi mot alpollen! Kan rapportera senare!!
  Tack Oskar <3

  Svara
 4. Louise

  Återkommer här med pollenrapport! Jag har i drygt tio års tid haft besvär tidig vår med rinnande näsa och kliande ögon och samtidigt känt mig trött och hängig. Har senaste åren konstaterat att detta sammanfallit med höga halter Alpollen. Då detta enligt Pollenrapporten är fallet igen i bl a östra Svealand kan jag glädjande nog konstatera att jag inte har några som helst symtom! Såå skönt att slippa! Varmt tack till Oskar som hjälpt mig med Bioresonansen. 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »