Gå till innehåll

STJÄRNBARN

Denna transformerande tid vi nu trätt in i kallas för Gyllene tidsåldern. Jag planerar att i framtid presentera en sammanställning på tung vetenskapliga, astronomiska och historiska bevis för detta kosmiska skifte av densitet (densitet av fotoner, ljus). Som inträffar i olika cyklar som förfäder kunnat vittna om. Allt från Nasa-data till vittnande shamanstammar.

Att uråldriga meditationstekniker har bevarats rena och orörd, shamanismen överlevde den brutala attack från den djupa svarta-Vatikanen, Yogi kunskap hölls ren trotts att hemliga sällskap manipulerat, samt i många fall förvridit denna kunskap till egots begränsande ramar. Att all denna kunskap överlevt flera millennium i dess rena former, för att vägleda mänskligheten just nu genom denna kosmiska transformation, som många gånger förr.

Att det just nu är extra förvirrat här på jorden, då många känner att något storslaget händer men har svårt att förstå riktigt vad. Nu som all denna kunskap kommer in som en varm trygg famn, för att vägleda och stötta, sprids över hela klotet som en varm uppfriskande vårbris. Mycket gammalt som måste upp till ytan så vi kan ta emot och växa med det nya, nu när hela solsystemet uppgraderas in i en högre densitet.

Under en tid nu och framförallt senaste årtionden så är det även själar som kommer utanför jordens reinkarnationscykel, reinkarnerar här för första gången och har i många fall tränats, samt tar med sig spännande kunskap, som även skall guida mänskligheten genom denna transformation. Dessa kallas för stjärnbarn eller starseeds, här med fantastiska förmågor och styrkor, kämpande för att visa vägen till en väldigt ljus framtid.

Här är en väldigt bra sida fullproppad med spännande information som ger en djupgående inblick i vilka dessa stjärnbarn är och vad vi är kapabla till. 

http://www.indigobarn.se/33392369

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »