Gå till innehåll

Väck din inre kraft

Låt Universum flöda igenom dig och du kommer uppleva magi utan dess like. Vi har så mycket dolda förmågor som ligger vilandes i vårat DNA och även i vår kontakt med anden och det själsliga. Samt även i vår nedsatta och i vissa fall blockerade tallkottskörtel, som kallas för själens säte. När man väl har börjat förstå vad vi egentligen är och vad vi är kapabla till att uppnå, så väcker man en kraft som känns verkligare än något annat. Ett öppnat sinne kan inte återgå till sitt gamla mönster.

Att höja sin kropps vibrationstillstånd till nästa densitet kallas för uppstigning, för att nå dit krävs målmedvetenhet, träning och kärlek. Något som de största religionerna även vittnar om och står redo att guida oss på olika fantastiska sätt, tyvärr så vart några manipulerade på vägen och viktig  kunskap hamnade på villovägar. Med en röd tråd kan man sy ihop alla religioner och gammal uråldrig kunskap för att finna att dom flesta har samma mål, uppstigning genom kärlek.

Sidan Genialisk Symfoni ger en inblick i kroppen som helhet, mentala, emotionella, fysiska och energikroppen, samt hur de är vackert sammanflätat.

Sidan Chakrasystemet finns en förenklad inspiration om den komplexa huvudenergi-motorn.

Sidan Meditation går lite djupare om vad man kan uppnå med att praktisera meditation, även kraftfulla med väldigt simpla meditationstekniker.

Sidan Yoga så finns det inspiration om vad yoga är och fördelarna med att skräddarsy sin egen Yoga samt kontinuerligt praktisera dessa uråldriga tekniker.