Gå till innehåll

Kontakt

Som ni kanske redan märkt så finns det ingen reklam eller några förpliktelser på denna sidan, då jag anser att kunskap skall finnas tillgänglig för den som söker. Jag utför all sammanställning, egen kommunikation och resultat samt uppdatering på min fritid som privatperson, på sin höjd gåvobaserat.

Detta gäller även vägledning och de olika behandlingsformerna som jag erbjuder nedan, detta tar jag ej betalt för att utföra då jag är här på denna planet just nu för att stötta mina kära medvarelser. Med den kunskapsgrund jag ständigt utvecklar i kombination med den mediala kommunikationen, så undersökning, vägledning, behandling med Bicom bioresnonsans och kristaller/stenar samt annan stimulans så kräver jag ej någon ersättning.

Finns tillgänglig och är redo att undersöka, vägleda samt behandla alla sorters medvarelser i Uppland, södra Gävleborg samt längs Mälardalen. Vid större grupper eller specialfall kan jag även röra mig utanför detta område. Är mobil och möter medvarelser där de väljer och känner sig trygga.

Finns även tillgänglig för distansundersökning samt vägledning för den som söker, smidigast är då att kontakta mig via mail eller telefon. Effektivast brukar vara att utföra distansundersökningen via telefon, så glöm inte att bifoga telefonnummer i mail eller i kontaktformuläret nedan. Skriv helst inte vilka symptom ni har eller eventuella diagnoser ni har fått, då jag ändå inte läser detta för det göder intellektet och kan göra att det går åt mer energi vid utförandet av kommunikationen, även att det tar onödig energi och tid för er att förmedla detta.

+46736571779

oskar@loveandlighthealing.se

[contact-form to='oskar@loveandlighthealing.se' subject='Kontaktformulär'][contact-field label='Namn' type='name' required='1'/][contact-field label='E-post' type='email' required='1'/][contact-field label='Kommentar' type='textarea' required='1'/][/contact-form]